Webshop

Maatwerk is een groot onderdeel van mijn werkzaamheden. Maar naast al dit maatwerk heb ik ook een vaste collectie in zilver en porselein. Ik ben door mijn voorliefde voor keramiek, porselein met zilver gaan combineren. Door twee ambachten te combineren zijn er originele en eigentijdse sieraden ontstaan. Gekleurd porselein samen met zilver zorgt voor een frisse combinatie. 

Kettingen & armbandjes met bedels, oorbellen en broches zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren en in diverse uitvoeringen. 

Ga naar www.shopkaatjev.nl om ideeën op te doen voor een maatwerk sieraad of om eens rustig rond te kijken in mijn webshop naar de verschillende kleuren porselein en andere handgemaakte sieraden.

    Karlijn Verberne

    De zelf ontworpen en handgemaakte sieraden van zilver & goud maak ik veelal in opdracht, soms met hergebruikte materialen van oude sieraden. Laat de foto's een inspiratie zijn voor jullie trouwringen of een ander betekenisvol sieraad en ik hoor graag als je samen met mij aan de slag wilt om tot een uniek resultaat te komen.

    In mijn webshop -www.shopkaatjev.nl- zijn mijn sieraden van porselein uitgebreid te bekijken en kopen. Zie ik je daar terug?!