Maatwerk

Naast mijn eigen collectie, maak ik sieraden in opdracht van particulieren en bedrijven. Unieke sieraden passend bij de specifieke wensen. Niet alleen een bruiloft is een mooi moment voor een uniek sieraad, denk ook eens aan geboorte, verjaardag, jubileum of bedrijfsgeschenk. Een logo, specifieke tekst of tekening, een geheel eigen uitstraling, bijna alles kan. 
Wat ook mogelijk is, sieraden maken van oud goud. Of het nu gaat om vergeten, niet gedragen of onherstelbare sieraden, er is een vele leukere bestemming voor! Door middel van omsmelten of het gebruik van verschillende onderdelen van het oude sieraad, krijg je een geheel nieuw en waardevol sieraad.

Een ontwerp in opdracht begint meestal met een persoonlijk gesprek, waarin de wensen en eigen ideeën worden besproken. Een bestaand sieraad kan een goed uitgangspunt zijn voor een ontwerp. Op basis van alle informatie maak ik één of meerdere ontwerpen en een prijsopgave. Na wederzijdse overeenstemming kan ik beginnen aan de sieraden speciaal voor jou of jullie.

En mocht je een idee hebben voor een specifiek sieraad, maar je kunt dit nergens vinden, neem dan gerust contact met me op. Dan kijken we samen vrijblijvend naar de mogelijkheden.

    Karlijn Verberne

    De zelf ontworpen en handgemaakte sieraden van zilver & goud maak ik veelal in opdracht, soms met hergebruikte materialen van oude sieraden. Laat de foto's een inspiratie zijn voor jullie trouwringen of een ander betekenisvol sieraad en ik hoor graag als je samen met mij aan de slag wilt om tot een uniek resultaat te komen.

    In mijn webshop -www.shopkaatjev.nl- zijn mijn sieraden van porselein uitgebreid te bekijken en kopen. Zie ik je daar terug?!